Web Analytics Made Easy - Statcounter

از آنجایی که انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد به صورت جداگانه از دانشگاه‌های دولتی سراسر کشور برگزار می‌شود، به چگونگی ثبت این انتخاب‌ها پرداختیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد به صورت جداگانه از انتخاب رشته دانشگاه‌های دولتی در سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌گیرد بر آن شدیم تا برای راحتی داوطلبان چگونگی انتخاب رشته این دانشگاه را به طور کامل شرح دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

زمان انتخاب رشته دکتری آزاد از روز سه‌شنبه ۳۱ فروردین ماه در سایت مرکز سنجش و پذیرش به نشانی azmoon.iau.ac.ir آغاز شده و داوطلبان به مدت یک هفته یعنی تا هشتم اردیبهشت ماه فرصت دارند مطابق با دفترچه راهنمای انتخاب رشته (مندرج در همین سایت مرکز سنجش) و علاقمندی‌های خود حداکثر ۸۰ کدرشته محل را در فرم مربوطه ثبت و کدرهگیری دریافت کنند.

 

 

در این خصوص لازم است ابتدا داوطلبان کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد خود را از انتهای کارنامه کنکور دکتری ۱۴۰۰ که در سایت سازمان سنجش آموزش کشور مشاهده کرده‌اند، برداشته و بعد از ورود به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد این کد هفت رقمی را وارد کنند.

 

 

 

آنگاه داوطلبان ملزم به پرداخت ۸۳ هزار تومان از طریق درگاه‌های پرداخت عضو شبکه شتاب خواهند و بعد از ان امکان ثبت کدرشته محل‌های داوطلبان فراهم می‌شود.

 

مجاز شدگان به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد‌ می‌توانند پس از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد نسبت به انتخاب حداکثر ۸۰ کدرشته محل اقدام کنند. محدودیتی برای دعوت به مصاحبه شدن وجود ندارد و ممکن است یک داوطلب حدنصاب قبولی تمام دانشگاه‌هایی که در فرم انتخاب رشته، انتخاب کرده است را کسب کند پس بهتر است انتخاب‌ها بر اساس علاقه دسته بندی شوند.

 

تمامی افرادی که در انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ شرکت کردند بعد از ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود، باید رسید انتخاب رشته خود را دریافت کنند. بعد از تکمیل فرم انتخاب رشته، داوطلبان باید منتظر اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دانشگاه آزاد باشند.

 

آن زمان می‌توانند در ارتباط با چگونگی سوالات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد تحقیق کنند و خود را برای مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ آماده سازند. بعد از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه، هر فرد با توجه به این که حدنصاب کدام دانشگاه‌ها را کسب کرده، به مصاحبه دعوت خواهد شد و می‌بایست با دنبال کردن اطلاعیه‌های مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد از تاریخ و نحوه مصاحبه دکتری این دانشگاه مطلع شود.

 

در روز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بسته به این که مصاحبه به صورت مجازی برگزار خواهد شد یا حضوری، داوطلبان می‌بایست به محل مقرر برای مصاحبه مراجعه کرده و مدارک و سوابق آموزشی و علمی - پژوهشی خود را به همراه داشته باشند.

 

لازم به ذکر است که نتایج دعوت به مصاحبه و حتی پذیرش نهایی داوطلبان دکتری در دانشگاه آزاد به صورت جداگانه از نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰ سازمان سنجش اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخاب رشته دانشگاه آزاد کنکور دکتری 1400 مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد دکتری دانشگاه آزاد انتخاب رشته دکتری دعوت به مصاحبه مصاحبه دکتری کنکور دکتری دکتری ۱۴۰۰ کدرشته محل مرکز سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۲۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان ۶ شاخص مهم مطرح است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان 6 شاخص مهم مطرح است که نخست وضعیت استعدادها و نیروی انسانی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستند.

صفاری‌نیا ادامه داد: دوم سطح دانش فنی و دسترسی به دانش فنی در این مناطق است. سوم میزان دسترسی به بازار، چهارم چگونگی تأمین مالی، پنجم عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم و ششم شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست بوم است.

وی تأکید کرد: شبکه‌های ارتباطی برای استارتاپ‌ها،‌ سرمایه‌گذاری و هم افزایی را به دنبال دارد. هرچقدر شاخص ها و دسترسی پذیری مناطق به صنایع بالاتر باشد آن زیست بوم فعال تر است.

رییس پارک فناوری پردیس گفت: صدها شرکت فناور در اینوتکس 2024 این زمینه را فراهم می‌کنند تا اعضا به همکاری‌های داخلی و خارجی دسترسی پیدا کنند.

وی گفت: جایزه مصطفی، المپیک فناوری و شبکه تبادل فناوری به عنوان مجموعه‌ای از رویدادهای بین‌المللی است که به آنها می‌پردازیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد