Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نتایج اولیه آزمون دکتری سال 1396 به صورت چند برابر ظرفیت پذیرش در هر کدرشته امتحانی و براساس نمره کل حاصل از میانگین وزنی نمرات خام تراز شده با توجه به ضرایب دروس امتحانی (زبان عمومی با ضریب 1، استعداد تحصیلی با ضریب 1 و دروس اختصاصی «استاندارد همتراز» با ضریب 4) و رتبه آنها با توجه به سهمیه و کدرشته امتحانی که داوطلب در آزمون آن شرکت کرده است، اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین براساس قانون سنجش و پذیرش در مقطع دکتری ناپیوسته، برحسب هر یک از شیوه های «آموزشی_پژوهشی» و «پژوهش محور» انجام می شود.

همه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته باید با توجه به نتایج درج شده در کارنامه آنها، از روز شنبه 9 اردیبهشت تا روز چهارشنبه 13 اردیبهشت به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی http://www.sanjesh.orgمراجعه کرده و پس از مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) 50 کدرشته محل مورد نظر خود را انتخاب کنند.

داوطلبانی که انتخاب رشته می کنند با توجه به نمره کل اکتسابی، کدرشته محل های انتخابی و حد نصاب تعیین شده توسط موسسات و سایر ضوابط، برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی(مرحله دوم آزمون) معرفی می شوند. فردی که مجاز به انتخاب رشته شده باشد در صورت نداشتن حدنصاب نمره لازم برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی معرفی نمی شود.

عدم مراجعه برای مصاحبه، به منزله انصراف از پذیرش بوده و امکان آزمون کتبی یا مصاحبه مجدد در هیچ یک از دانشگاه ها و موسسات وجود ندارند.

شرط شرکت در مراحل مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی انتخاب کدرشته محل توسط داوطلبان در فرم انتخاب رشته اینترنتی و کسب حد نصاب کد رشته محل مورد تقاضا است. یعنی اگر داوطلبی حدنصاب کد رشته محلی را کسب نکرده اما در زمان مقرر آن را انتخاب و در فرم درج نکرده باشد؛ امکان شرکت در مراحل مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی را ندارد.

چگونگی پذیرش نهایی داوطلبان

گزینش نهایی در هریک از کدرشته محل های آزمون نیمه متمرکز دکتری 96 از بین داوطلبانی است که مجاز به انتخاب رشته شده باشند و کدرشته محل های تحصیلی خود را در زمان مقرر انتخاب و حد نصاب نمره علمی لازم آن کدرشته محل ها را کسب کرده و برای مرحله دوم( مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور معرفی شده باشند.

این داوطلبان باید در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دریک یا چند دانشگاه شرکت کنند و حدنصاب نمره مرحله دوم آزمون که توسط دانشگاه مربوطه تعیین شده است را داشته باشند.

نتیجه بررسی صلاحیت های عمومی و ظرفیت پذیرش در کدرشته محل های تحصیلی براساس موارد زیر انجام می شود:

1/ پذیرش برای رشته هایی که شیوه پذیرش آنها «آموزشی_ پژوهشی» است براساس نمره کل حاصل از 50 درصد نمره علمی (آزمون کتبی متمرکز) و 50 درصد نمره مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) است.

2/ پذیرش برای رشته هایی که شیوه پذیرش آنها «پژوهش محور» است براساس 30 درصد نمره آزمون علمی (آزمون کتبی متمرکز) و 70 درصد نمره مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی و طرح واره) خواهد بود.

همچنین براساس قوانین سنجش و پذیرش در مقطع دکتری ناپیوسته، برحسب هریک از شیوه های «آموزشی _پژوهشی» و «پژوهش محور» به شرح جدول زیر انجام می شود:

شیوه پذیرش

آزمون مترکز سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری مصاحبه علمی و سنجش علمی تهیه طرح واره آموزشی-پژوهشی 50درصد 20 درصد 30 درصد _ پژوهش محور 30 درصد 20 درصد 30 درصد 20 درصد

داوطلبان معرفی شده باید براساس دستورالعمل مربوطه و همچنین برنامه زمان بندی که در اطلاعیه اواخر اردیبهشت برای مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی اعلام می شود، مدارک و مستندات مورد نیاز را تهیه و در زمان مقرر پس از مراجعه به سایت دانشگاه های مربوطه و کسب اطلاعات لازم مراجعه کنند. عدم شرکت در مرحله بررسی سوابق علمی و پژوهشی، به منزله انصراف از آزمون تلقی شده و داوطلب غایب از گزینش نهایی حذف خواهد شد.

همچنین داوطلبان واجد شرایط برای پذیرش در دوره دکتری «Phd» می توانند براساس آیین نامه شمار 21/67272 مورخ 1393/4/18 و مصوبات مربوط شورای هدایت استعداد های درخشان وزارت علوم از امتیاز آیین نامه استعدادهای درخشان نیز استفاده کنند.

نحوه انتخاب رشته اینترنتی

داوطلبان برای کسب اطلاعات درباره سایر شرایط و ضوابط دوره دکتری، مقررات آموزشی، شرایط و ضوابط، امکانات و میزان شهریه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مجری در دوره های نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور و پردیس خودگردان به سایت اینترنتی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری یا پایگاه های اطلاع رسانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی پذیرنده دانشجو، مراجعه کنند.

همچنین داوطلبان کدرشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای اطلاع از شرایط این دانشگاه به سایت رسمی یا مرکز آزمون این دانشگاه مراجعه کنند.

کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 96 برای هریک از داوطلبان حاوی اطلاعات ثبت نامی، نمرات اکتسابی، نمره کل و رتبه داوطلب برای انتخاب کدرشته محل های تحصیلی صادر شده است که منحصرا از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://sanjesh.org/ با وارد کردن شماره داوطلبی یا شماره پرونده و درج مشخصات فردی(نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد و نام پدر) قابل مشاهده است. نمرات و رتبه های اعلامی در کارنامه منحصرا برای اطلاع و راهنمایی داوطلبان برای انتخاب کدرشته محل است.

فرم انتخاب رشته های تحصیلی از روز شنبه 9 اردیبهشت منحصرا از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش ارائه می شود. داوطلبان باید با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون و براساس وضعیت کارنامه خود که مجاز به انتخاب کدرشته های کدام یک از دوره های مختلف تحصیلی هستند، نسبت به انتخاب کدرشته محل های مورد علاقه از دوره های موجود حداکثر تا 50 کدرشته محل را در صورت وجود اقدام و به ترتیب علاقه مندی در فرم انتخاب رشته اینترنتی درج کنند.

هر داوطلب باید فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را از طریق سایت سازمان، براساس برنامه زمانی اعلام شده تکمیل کند. درصورت انجام صحیح انتخاب رشته، کد پیگیری 15 رقمی به عنوان رسید انتخاب رشته از طریق سایت در اختیار او قرار می گیرد که نشانگر مراحل طی شده بود و داوطلب باید آن را نگهداری کند. اگر داوطلبان به هر دلیل موفق به دریافت کد پیگیری 15 رقمی نشده باشد، انتخاب رشته او در سایت ثبت نشده است.

داوطلبان رشته های دانشگاه آزاد اسلامی به سایت مرکز آزمون این دانشگاه مراجعه کنند

داوطلبان دارنده مدرک تحصیلی در رشته های گروه پزشکی (دانشجویان و فارغ التحصیلان) شرکت کننده در این آزمون، قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی باید توجه داشته باشند که از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت خود را مشخص و منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

همچنین داوطلبان دارنده مدرک تحصیلی در شته های که فرد متعهد به خدمت در وزارتخانه یا ارگان است در آزمون شرکت کرده باشند، قبل از تکمیل فرم باید از لحاظ تعهد خدمت به وزارتخانه یا ارگان مربوط وضعیت خود را مشخص کنند.

دانشجویان اخراجی آموزشی دوره دکتری منعی برای شرکت در آزمون نداشته و در صورت قبولی، ادامه تحصیل آنها در رشته مورد علاقه بلامانع است؛ مشروط بر اینکه صرفا یک بار از تحصیلات آموزش رایگان بهره مند شوند.

اگر داوطلبی پس از تکمیل فرم انتخاب رشته و اخذ کد پیگیری 15 رقمی، تمایل به ویرایش فرم انتخاب رشته خود را داشته باشد، حداکثر تا پایان زمان مقرر انتخاب رشته 13 اردیبهشت می تواند از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش فرم خود را ویرایش کند. همچنین به درخواست های ارسالی برای تغییر فرم انتخاب رشته، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

متقاضیان انتخاب رشته های تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، باید پس از اعلام نتیجه اولیه آزمون و دریافت کارنامه، برای انتخاب رشته با کد دسترسی مندرج در کارنامه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://www.azmoon.org مراجعه کنند. انتخاب رشته و مرحله دوم آزمون( مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) برای رشته های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجزا و از طریق این دانشگاه انجام می شود. داوطلبانی که در یکی از رشته های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یا دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شوند، می توانند به دلخواه خود منحصرا در یکی از موسسات ثبت نام و مشغول تحصیل شوند.

خبرنگاه: مهرنوش زارعی هنزکی/انتشار:آخوندی

204/200

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ

به گزارش پارس نیوز،  در راستای ابهامات داوطلبان کنکور و همچنین پایه‌های دهم و یازدهم جهت ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره به برخی از مهمترین این سوالات در ادامه پاسخ داده می‌شود:

ـ منظور از دانش آموز / هنرجو در شیوه نامه اجرایی ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره کیست؟

افرادی هستند که در سال تحصیلی  ۱۴۰۳ ـ۱۴۰۲ در مدرسه روزانه و یا در نیمسال دوم سال تحصیلی مذکور در مدارس بزرگسالان، آموزش از راه دور یا ایثارگران ثبت نام کرده و در آزمون‌های خرداد ماه ۱۴۰۳ شرکت می‌کنند.

ـ آیا دانش آموزان پایه یازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ به طور مثال دانش‌آموزی که سال دهم رشته انسانی بوده و تغییر رشته به تجربی داده و اکنون مشغول به تحصیل در پایه یازدهم تجربی است می‌تواند در خرداد پایه یازدهم از طریق سامان،ه دروس پایه دهم تجربی را ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان پایه دوازدهم وزانه می‌توانند دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر یا غیر متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ برای مثال دانش آموزی که در پایه دوازدهم رشته انسانی مشغول به تحصیل است و دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه نکرده است از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

مثال دیگر آنکه دانش آموز پایه دوازدهم که می‌خواهد در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت کند، می‌تواند دروس موثر به گروه آزمایشی را از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان روزانه می‌توانند غیر متناظر با رشته در حال تحصیل خود ایجاد سابقه کنند؟

دانش آموزان پایه یازدهم که تغییر رشته داده‌اند می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند.

ـ آیا هنرجویانی که (روزانه/ بزرگسال) در آزمون نهایی دروس موثر در گروه آزمایشی هنر شرکت می‌کنند می‌توانند درخواست اعمال همان نمره را در مدرک تحصیلی داشته باشند؟

در صورتی که درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، نمره مکتسبه نهایی به جای نمره داخلی در کارنامه تحصیلی ثبت خواهد شد.

ـ آیا دانش آموزان مشغول به تحصیل می‌توانند همزمان با انتخاب دروس باقیمانده خود برای دروسی که قبلاً نمره قبول کسب کرده‌اند اقدام به ثبت نام ترمیم نمره کنند؟

بله؛ دروس باقیمانده خود را می‌توانند در مدرسه و دروس ترمیم نمره را در سامانه ثبت نام کنند.

ـ آیا دانش‌آموزان بزرگسال برای خرداد ماه می‌توانند تمام دروس یک پایه را ثبت‌نام و در آزمون آن شرکت کنند؟

بله؛ دانش آموزان شاخه نظریه مدارس بزرگسالان آموزش راه دور ایثارگران و داوطلبان آزاد می‌توانند بدون اخذ مجوز از کمیسیون خاص تمام دروس (نهایی /غیر نهایی) را معادل با یک پایه تحصیلی با رعایت توالی دروس در نیمسال دوم انتخاب و در آزمون خرداد ماه شرکت کنند.

ـ در صورتی که آزمون درس انتخابی برای ایجاد سابقه با آزمون درس اصلی تداخل داشت چه اقدامی باید انجام داد؟

متقاضی باید در آزمون درس انتخابی در خرداد ماه و آزمون درس اصلی در شهریور شرکت کند (وضعیت درس اصلی در خرداد ماه غیبت موجه ثبت می‌شود).

ـ فارغ التحصیل رشته علوم انسانی که متقاضی شرکت در گروه ریاضی و فنی است آیا می‌تواند درس عربی ۳ رشته انسانی را برای رشته ریاضی ترمیم کند و یا باید حتماً باید عربی رشته ریاضی را ایجاد سابقه کند؟

به انتخاب خود می‌تواند همان درس عربی ۳ انسانی را ترمیم و یا عربی ۳ رشته ریاضی را ایجاد کند و یا اینکه بدون شرکت در آزمون ترمیم یا ایجاد سابقه، نمره قبلی درس عربی ۳ انسانی را به عنوان سابقه تحصیلی به جای عربی ۳ ریاضی استفاده کند.

ـ آیا دروس عربی و فارسی شاخه فنی حرفه‌ای که برای گروه آزمایشی هنر ایجاد شده است، برای گروه‌های آزمایشی اصلی نیز اعمال می‌شود؟

خیر؛ متقاضی باید این دو درس را در همان گروه اصلی ایجاد سابقه کند.

ـ آیا فارغ التحصیل رشته نظری که می‌خواهد در گروه هنر شرکت کند باید دروس عمومی را ایجاد سابقه کند یا همان دروس شاخه نظری برای گروه هنر نیز محاسبه می‌شود؟

بله محاسبه می‌شود. در صورت تمایل دروس عربی ۳ و فارسی ۳ ویژه شاخه فنی حرفه‌ای و کار و دانش را نیز می‌تواند ایجاد سابقه کند و دروس سلامت و بهداشت تعلیمات دینی ۳ زبان خارجی شاخه نظری را که قبلاً ایجاد کرده، می‌تواند ترمیم نمره کند.

ـ آیا رعایت سقف واحد برای متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره الزامی است؟

خیر؛ ایجاد سابقه و ترمیم نمره سقف واحد ندارد.

ـ یک فرد چند بار می‌تواند از فرصت ترمیم نمره استفاده کند؟

 فقط یک بار؛ ضمناً از زمان ابلاغ مصوبه جلسه ۵۷ کمیسیون معین شورای عالی در تاریخ  ۱۴۰۲/۹/۲۷، به افرادی که قبل از ابلاغ این مصوبه ترمیم نمره کرده‌اند، یک بار دیگر فرصت ترمیم داده می‌شود.

ـ فردی که در آزمون ایجاد سابقه و یا ترمیم نمره غیبت داشته است «تراز» این درس چگونه محاسبه می‌شود؟

غیبت در آزمون نهایی خرداد ماه (موجه یا غیر موجه) به منزله درج نمره خام «صفر» در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

ـ متقاضیان ایجاد سابقه/ترمیم نمره که در آزمون نهایی غیبت داشته‌اند آیا می‌توانند مجدداً در نوبت بعدی در آزمون شرکت کنند؟

ثبت نام مجدد از متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره که درسی را انتخاب کرده‌اند اما در آن آزمون شرکت نکرده‌اند (غیبت موجه یا غیر موجه) بلامانع است

ـ فردی که در آزمون نهایی غیبت داشته است و مجدداً بر اساس شیوه نامه ایجاد سابقه تحصیلی ترمیم نمره در آزمون نهایی شرکت می‌کند، آن آزمون ایجاد سابقه محسوب می‌شود یا ترمیم نمره؟

در صورتی که در درس غیبت، قبلا نمره داشته، آزمون جدید ترمیم و در غیر این صورت ایجاد سابقه محسوب می‌شود.

ـ سوابق تحصیلی چه سال و نوبت‌هایی به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود؟

در نظام آموزشی جدید ۳ـ ۳ـ ۶ از سال ۱۴۰۲ و بعد از آن، صرفاً نتایج آزمون‌های نهایی نوبت خرداد ماه به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. در این سال‌ها نتایج آزمون‌های نهایی نوبت‌های شهریور و دی به عنوان سابقه تحصیلی لحاظ نمی‌شود.

همچنین در نظام آموزشی سالی ـ واحدی نتایج آزمون‌های نهایی دیپلم اخذ شده بعد از نوبت خرداد ماه سال ۱۳۸۴ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. همچنین در نظام آموزشی سالی واحدی نتایج آزمون‌های نهایی پیش دانشگاهی اخذ شده بعد از نوبت خرداد ماه سال ۳۹۱ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شوند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره است؟

متقاضیانی که دارای سابقه تحصیلی در نظام سالی واحدی هستند یعنی دارای نمره آزمون نهایی دیپلم از خرداد ماه ۱۳۸۴ به بعد و پیش دانشگاهی از خرداد ۹۱ به بعد می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی سالی واحدی اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره کنند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی است؟

متقاضیانی که فاقد سابقه تحصیلی هستند از قبیل فارغ التحصیلان قبل از خرداد ۱۳۸۴؛ فارغ التحصیلان شاخه‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای؛ فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل طلاب حوزه‌های علمیه می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

ـ آیا به شرکت کنندگان در آزمون ایجاد سابقه و ترمیم نمره «کارنامه» ارائه می‌شود؟

نمرات ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی متقاضی منظور نمی‌شود. فرایندهای ثبت نام و اعلام نتایج قطعی این آزمون‌ها بدون مراجعه حضوری به مدرسه و به صورت الکترونیکی از طریق سامانه my medu.ir  می‌شود و گواهی یا کارنامه‌ای برای شرکت کنندگان صادر نخواهد شد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب